Restaurant

Menu // Suggesties

Menu Braemhof

 

 

Groene asperges uit de Provence, saus van ijsbergsla met ricotta

, gerookte eendenborst, met parfum van amandelen

 

OF

 

Gemarineerde coquille met komkommer,
mierikswortel, aalbes & quinoa

 

***

Gerijpte Angusfilet met een stoofpotje van navarin groenten,
gevulde aardappel met sjalot

 

OF

 

Gebakken dorade met jonge lentegroenten
en zwarte jus

 

OF

 

Groene asperges uit de Provence, saus van ijsbergsla en ricotta

 

***

 

Fôret noire (interpratatie van de chef)
met crème van chocolade en mousse van espresso

 

OF

 

Crumble van rode vruchten met yoghurtijs

 

Menu €50.00 p.p.


Met aangepaste wijnen:

Basic €14.00 p.p.

Upgrade €18.00 p.p.


(Menu per tafel)

Seizoen suggesties

 

 

 

Voorgerechten

 

Groene asperges uit de Provence, saus van ijsbergsla met ricotta,

gerookte eendenborst, met parfum van amandelen                                €18,50

 

Gemarineerde coquille met komkommer,

mierikswortel, aalbes & quinoa                                                             €20,50

 

Asperges à la flamande (6stuks)                                                          €18,00

 

Asperges met mousseline en gerookte zalm (6stuks)                            €19,50

 

Soep van de dag                                                                                  €5.50

 

Aspergesoep met snippers van gerookte zalm                                        €6,50

 

HoofdgerechtenGerijpte Angusfilet met een stoofpotje van navarin groenten,
gevulde aardappel met sjalot                                                                €28,50

 

Gebakken dorade met jonge lentegroenten en zwarte jus                       €25,00

 

Groene asperges uit de Provence, saus van ijsbergsla en ricotta             €21,50

 

Asperges à la flamande met natuuraardappelen (9stuks)                       €27,00

 

Asperges met mousseline, gerookte zalm en natuuraardappelen            €29,00

 

Nagerechten

Fôret noire (interpratatie van de chef) met crème van chocolade en mousse van espresso                               €11,00

 

Crumble van rode vruchten met yoghurtijs                                             €10,00

 

Reserveer en hou uw plaats vrij!