Restaurant

Menu // Suggesties

MENU ’t BRAEMHOF  DECEMBER

Glaasje cava

***

Kort aangebakken Sint Jacobsnootjes met jonge prei en grijze garnalen

OF

Filet van kwartel en persillade, butternut, crème van pastinaak, krokante venkel en gekarameliseerde look.

***

Grietfilet met ratatouille van krokante groentjes, jus de crustacés met een
puree van Parmezaan

OF

Carré van lam, wintergroentjes, saus van look en gember met gratin dauphinoise

OF

Risotto met bospaddestoelen.

***

Perenclafoutis met vanille-ijs
OF

Confijt van rabarber met mousse van witte kaas

 

Zonder aangepaste wijnen €55.00 p.p.

Met aangepaste wijnen : €65.00 p.p.
(Menu per tafel)

 

Seizoensuggesties december

Voorgerechten

Kort aangebakken Sint Jacobsnootjes met jonge prei en grijze garnalen (3stuks)                            €20.00

Filet van kwartel en persillade, butternut, crème van pastinaak, krokante venkel en gekarameliseerde look             €16.50

Soep van de dag                                                                                €5.00


 

Hoofdgerechten

Carré van lam, wintergroentjes, saus van look en gember met gratin dauphinoise                      €30.00

Grietfilet met ratatouille van krokante groentjes, jus de crustacés met een puree van Parmezaan           €24.00

Gebakken slibtong en frietjes (3stuks)                                                    €28.00

Risotto met bospaddestoelen.                                                             €18.00

Wild

Fazant met peer met safraan, witloof, puree van butternut, en amandelkroketten                    €21.50

Hertfilet met gebraiseerd witlof en zoete aardappel                               €30.00

 

 

Nagerechten

Perenclafoutis met vanille-ijs                                                              €8.00

Confijt van rabarber met mousse van witte kaas                                    €9.00

 

             

 

Reserveer en hou uw plaats vrij!