Restaurant

Menu // Suggesties

MENU ’t BRAEMHOF  OKTOBER

Glaasje cava

 

***

Filet van duif met rode kool, met een piste van rode biet en koolrabi
OF
Gemarineerde paling met venkel, papaya en een vinaigrette van rode appelsien

 

***


Gebakken zeeduivelfilet met tagliatelle van courgettes, jonge wortels en jus van waterkers
OF
Brasvar varken met duxelles van champignons, jonge spinazie, chips van chorizo en een fine Champagnesaus

 

***


Biscuit van chocolade, mousse van mascarpone met amaretto en praliné-ijs
OF
Créme brûlée van limoen met Poire Hélène

 

 

Zonder aangepaste wijnen €55.00 p.p.

Met aangepaste wijnen : €65.00 p.p.
(Menu per tafel)

Seizoensuggesties oktober

Voorgerechten

Gemarineerde paling met venkel, papaya en een vinaigrette van rode appelsien                € 16.00

Filet van duif met rode kool, met een piste van rode biet en koolrabi             € 17.00

Carpaccio van hert met brunoise van rapen en mango                           €17.50

Soep van de dag               € 5.00

 

Hoofdgerechten

Gebakken pavé van zalm met spinaziemousseline en beurre blanc          € 21.50

Gebakken zeeduivelfilet met tagliatelle van courgettes, jonge wortels en jus van waterkers          € 26.00

Brasvar varken met duxelles van champignons, jonge spinazie, chips van chorizo en een fine Champagnesaus          € 24.00

Wild

Fazantfilet met peren met saffraan, witloof, puree van butternutamandelkroketten en              €21.50

Ragout van hert met cacao, boschampignons en amandelkroketten        €25.00

 

 

Nagerechten

Biscuit van chocolade, mousse van mascarpone met amaretto en praliné-ijs                  € 10.00

Créme brûlée van limoen met Poire Hélène               € 10.00

Reserveer en hou uw plaats vrij!