Restaurant

Menu // Suggesties

 

Menu Braemhof

 

Glaasje cava

 

***

Rollade van zalm gevuld met mousse van heilbot,

yoghurt vinaigrette ‘agrumes’ & wakamé

 

OF

 

Mini steak eend, met coulis van passievrucht en duo pastinaak

 

***

 

Melklam met witloof fondue’, boschampignons, saus van cognac en amandelkroket

 

OF

 

Filet van zeebarbeel met trio van wintergroenten, baconsaus en venkelpuree

 

OF

 

Tajine van tofu

 

***

 

Clafoutis van kersen en pistache ijs

 

OF

 

Parfait van framboos en Champagne, met een crumble van pistache en merengue

 

 

Menu €55.00 p.p.


Met aangepaste wijnen:

Basic €14.00 p.p

Upgrade €18.00 p.p
(Menu per tafel)

Seizoenssuggesties

 

Voorgerechten

Rollade van zalm gevuld met mousse van heilbot,                                 €16.00

yoghurt vinaigrette ‘agrumes’ & wakamé

Mini steak eend, met coulis van passievrucht en duo pastinaak              €20.00

 

Soep van de dag                                                                                €5.00

 

Hoofdgerechten

Melklam met witloof fondue’, boschampignons, saus van cognac           €25.50

 en amandelkroket

 

Filet van zeebarbeel met trio van wintergroenten, baconsaus en             €24.00

venkelpuree

Tajine van tofu                                                                                  €17.00

Gebakken slibtong en frietjes (3stuks)                                                 €23.00

 

Wild

Ragout van Everzwijn, boschampignons, butternut, airelles, appel         €24,00
en krokketjes

Hertfilet, puree van zoete aardappel, airelles, appel, honingsaus            €30.00
en gratin dauphinoise

 

Nagerechten

 

Clafoutis van kersen en pistache ijs                                                     €9.00

Parfait van framboos en Champagne, met een crumble van pistache       €10.00

 en merengue

Reserveer en hou uw plaats vrij!