Restaurant

Menu // Suggesties

Smeltende varkenswangetjes met romige truffel polenta en bittere salade

 

OF

 

Gerookte en gelakte paling met crème van mozzarella en wasabi,

sorbet van groene appel

 

***

Geroosterde hindefilet met shiitake, baby maïs, gevulde peer en poivradesaus

 

OF

 

Vol-au-vent van Sint-Jacobsvruchten en scampi’s

 

OF

 

Pasta basilicum met kerstomaten en pijnboompitten

 

***

 

Poire Belle-Hélène van ’t Braemhof in zwart en goud

 

OF

 

Parfait van aardbei met coulis van munt en pistache

Menu €50.00 p.p.


Met aangepaste wijnen:

Basic €14.00 p.p.

Upgrade €18.00 p.p.


(Menu per tafel)

 

WILD SUGGESTIES

Duo kroketjes van fazant en foie gras met chutney van mango en vijgen

Hert met witloof, boschampignons, peer met saffraan, airelles en amandelkroketjes

Ragout van everzwijn en textuur van pompoen, boschampignons, peer en amandelkroketjes

 

Reserveer en hou uw plaats vrij!