Restaurant

Menu // Suggesties

Menu Braemhof

Glaasje cava

***

Terrine van hert met vijgenconfituur, rode ui en peperkoek

OF

Duo van rode tonijn en foie gras ,wasabicrème en een puree van rode biet en paprika

***

Filet van patrijs met wilde paddenstoelen, schorseneren, foyotsaus met Grand Marnier-aardappelgratin

OF

Steenbolk à la vapeur, warme wintergroenten en tagliatelle Napolitaine

OF

Ravioli forestière

***

Brochette van banaan, crème Anglaise met balsamico en vanille-ijs

OF

Tulipe croustillante van fruitsalade met sorbet van lychee

***

1 koffie of thee

 

Zonder aangepaste wijnen €55.00 p.p.
Met aangepaste wijnen : €65.00 p.p.
(Menu per tafel)

Seizoenssuggesties november

Voorgerechten

Terrine van hert met vijgenconfituur, rode ui en peperkoek                    €15.00

Duo van rode tonijn en foie gras ,wasabicrème en een puree van rode biet en paprika           €17.00

Soep van de dag                                                                                €5.00


Hoofdgerechten

Filet van patrijs met wilde paddenstoelen, schorseneren, foyotsaus met Grand Marnier-aardappelgratin         €24.00

Steenbolk à la vapeur, warme wintergroenten en tagliatelle Napolitaine   €22.00

Gebakken slibtong en frietjes (3stuks)                                                 €23.00

Ravioli forestière                                                                                €17.00


Wild

Hertfilet, puree van zoete aardappel, arilles, appel, honingsaus en gratin dauphinoise            €30.00

Everzwijn met boschampignon, witloof, peer arilles, portosaus en rozemarijnaardappelen               €25.00


Nagerechten

Brochette van banaan, crème Anglaise met balsamico en vanille-ijs        €8.00

Tulipe croustillante van fruitsalade met sorbet van lychee                      €10.00

 

Reserveer en hou uw plaats vrij!