Restaurant
A la carte
Genieten van onze kaart! Niet al te uitgebreid zodat wij dagdagelijkse verse en kwalitatieve ingrediënten kunnen aanbieden.




Voorgerechten
Kaaskroketjes 1 stuk/ 2 stuks
Garnaalkroketjes 1 stuk/ 2 stuks
Duo van kroketjes
Tomaat-garnaal
Gandaham met meloen
Bordje geroookte zalm
Carpaccio van rundvlees
Scampi (6 stuks):
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje
Soepen
Soep van de dag
Van bij de slager
Het vlees wordt in de houtoven gebakken
Côte à l’os (2 pers.)
Filet Pur (250 gr.)
Steak (250 gr.)
Deze gerechten zijn vergezeld van saus naar keuze
(peper - champignon - rochefort, bearnaise, choron of vleesjus)
Rauwkost en frietjes
Chateaubriand
Lamskroon
Deze gerechten zijn vergezeld van saus naar keuze
(peper - champignon - rochefort, bearnaise, choron of vleesjus)
Warme groentjes en gratinaardappelen
Onze klassiekers
Rundsstoofvlees
Varkenswangetjes
Vol-au-vent
Americain garni
Spaghetti bolognaise
Tomaat-garnaal (2 stuks)
Uit de zee
Kabeljauwhaasje op vel gebakken met venkel, prei, jonge bladspinazie en puree
Tonijnsteak met zuiders groenten en gegrilde aardappel
Gebakken sliptong (3 stuks)
Scampi (9 stuks):
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje
Vegetarisch
Wokgroenten
Fettucini met olijfolie ‘extra vièrge’ met boschampignons, truffel en parmesanschilfers
Voor onze kleintjes
Kipfilet met appelmoes
Steak junior
Balletjes in tomatensaus
Spaghetti junior
Salad bar geserveerd met brood
Salade exotique: scampi, kip, appel en curry
Salade niçoise: tonijn en fijne boontjes
Salade tomaat-mozarella
Geitenkaas met spek en frambozenvinaigrette
Supplement frietjes
Prijzen onder voorbehoud
Download onze menu's, brochures, ...