Restaurant

A la carte

Genieten van onze kaart! Niet al te uitgebreid zodat wij dagdagelijkse verse en kwalitatieve ingrediënten kunnen aanbieden.

Voorgerechten
Kaaskroketjes 1 stuk/ 2 stuks
Garnaalkroketjes 1 stuk/ 2 stuks
Duo van kroketjes
Tomaat-garnaal
Gandaham met meloen
Assortiment gerookte vis
Carpaccio van rundvlees
Scampi (6 stuks):
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje

 

Soepen
Soep van de dag
Bisque van grijze garnalen

 

Van bij de slager
Het vlees wordt in de houtoven gebakken 

Côte à l’os (2 pers.)
Filet Pur (250 gr.)
Steak (250 gr.)
Rib Eye
Deze gerechten zijn vergezeld van saus naar keuze
(peper - champignon - rochefort, bearnaise, choron of vleesjus)
Rauwkost en frietjes

Chateaubriand
Lamskroon
Deze gerechten zijn vergezeld van saus naar keuze 
(peper - champignon - rochefort, bearnaise, choron of vleesjus)
Warme groentjes en gratinaardappelen



Onze klassiekers
Rundsstoofvlees
Varkenswangetjes
Vol-au-vent
Americain garni
Spaghetti bolognaise
Tomaat-garnaal (2 stuks)

 


Uit de zee

Zeetong met rauwkost en frietjes

Gebakken zalm met venkel, warme tomaat en gegrilde aardappel

Kabeljauwhaasje op vel gebakken met venkel, prei,  jonge bladspinazie en puree

Tonijnsteak met zuiders groenten en gegrilde aardappel

Scampi (9 stuks):
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje

 

Vegetarisch
Wokgroenten
Fettucini met olijfolie ‘extra vièrge’ met boschampignons, truffel en parmesanschilfers

 


Voor onze kleintjes
Kipfilet met appelmoes
Steak junior
Balletjes in tomatensaus
Spaghetti junior

 


Salad bar geserveerd met brood
Salade exotique: scampi, kip, appel en curry
Salade niçoise: tonijn en fijne boontjes
Salade met grijze garnalen
Salade tomaat-mozarella
Geitenkaas met spek en frambozenvinaigrette
Supplement met frietjes

Reserveer en hou uw plaats vrij!